Samenwerkingen

Op mijn blog schrijf ik over mijn leven als mama met een chronische ziekte. Veel van mijn lezers ervaren zelf lichamelijke klachten.

Advertorial/reviews
Onderwerpen en producten die hierbij aansluiten kunnen in aanmerkingen komen voor een samenwerking. Reviews over een bepaald product vind ik erg leuk om te doen, maar zal ik alleen doen als het bij mijn blog en lezers zal passen. Het staat je vrij om me hierover te mailen.
Ik zal er echter wel bij vermelden wanneer ik het product ontvangen heb voor een review en geef mijn eerlijke mening. Mijn blogposts schrijf ik zelf en dat blijf ik ook doen.

Winacties
Hetzelfde geld voor samenwerkingen voor winacties: ik ga alleen in op een aanbod wanneer het aansluit bij mijn blog en mijn interesses.

Gastblog of vaste blogger
Het is voor mij niet altijd mogelijk om in een snel tempo een blogpost af te leveren, maar voor een gastblog sta ik altijd open. Eventueel zou ik ook een vaste blogger kunnen zijn, maar dat hangt af van de stichting en de frequentie van het bloggen.

Mailen kan naar emilyringeling (a) gmail punt com, of vul het contact formulier in. Ik streef ernaar om binnen enkele dagen te antwoorden, maar vanwege mijn slechte gezondheid kan het soms wat langer duren.